середа, 16 листопада 2016 13:33

Хлопець з України зустрівся з прем'єр-міністром Канади

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо зустрівся з 12-річним Миколою Нижниковським з Маріуполя на Донеччині. Про це написав посол України в Канаді у Facebook.

 

"Трохи світла для тих, хто зневірився знайти щось хороше в стрічці новин. Микола і Джастін. Один - український хлопець з-під Маріуполя, інший - прем'єр-міністр Канади. Один втратив обидві ноги і руку, підірвавшись на гранаті, інший - очолює країну, яка буквально подарувала Колі шанс знову стати на ноги", - написав посол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єр-міністр Канади відповів на лист Миколи Нижниковського

 

Микола подарував Джастіну Трюдо свій малюнок, поговорив про улюблену хокейну команду.

До цього хлопець написав листа Трюдо з вдячністю Канаді і канадцям. "Петро Порошенко передав його канадському Прем'єру перед державними переговорами", - написав Шевчеко.

 

Микола Нижниковський в серпні 2015 року знайшов кинутий військовими снаряд в Донецькій області. В результаті вибуху снаряда загинув його брат 4-річний Данило. Микола втратив обидві ноги і праву руку. За допомогою волонтерів хлопчика вдалося відправити до Канади на лікування.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець з України зустрівся з прем'єр-міністром Канади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути