Ексклюзиви
неділя, 10 червня 2018 00:15

Доступний літній відпочинок для дітей переселенців та воїнів АТО
5

Gazeta.ua підготувала п'ять варіантів таборів, де можуть відпочити та дізнатись щось нове діти з родин переселенців та воїнів АТО.

Проект "Мирне літо – дітям Донбасу" від Гуманітарного штабу Ріната Ахметова

У таборі "Перлина Донеччини", у Святогірську, відпочинуть 500 школярів віком від 8 до 14 років. Будуть організовані три зміни по 14 днів кожна. Подати заявку можуть жителі Донецької та Луганської областей, які проживають на непідконтрольній території або в "сірій зоні", а також переселенці. Витрати на відпочинок бере на себе Гуманітарний штаб. Батькам потрібно буде самим привезти дітей у табір і забрати їх наприкінці зміни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенці можуть безкоштовно отримати речі поштою

"Табір розташований в лісі, біля озера. У ньому обладнані футбольне поле та майданчики для волейболу та баскетболу, працюватимуть гуртки за інтересами: від вокалу і малювання до глинотерапії та різання по каменю ", - розповідають організатори

Автор: www.fdu.org.ua
  Безкоштовні путівки дають дітям з багатодітних і неповних сімей
Безкоштовні путівки дають дітям з багатодітних і неповних сімей

Для реєстрації потрібно оформити заявку на сайті Гуманітарного штабу Ріната Ахметова, або зателефонувати за номером телефону гарячої лінії 0800-509-001.Пріоритет буде відданий дітям з багатодітних або неповних сімей.

Табір "Хорунжий"

Підлітків 14-18 років можуть взяти участь в безкоштовному молодіжному освітньому таборі "Хорунжий" у Волинській області.

"Діти будуть сплавлятись на байдарках, грати у пейнтбол, спортивні ігри. Також відвідають заняття з виживання в екстремальних умовах. Їх навчать надавати домедичну допомогу. Буде багато інших корисних активностей", - розповідають організатори.

Для участі необхідно заповнити спеціальну анкету тут. Кількість місць обмежена. Деталі за телефоном: 097 652 81 23.

Автор: Всеукраїнський табір "Хорунжий"
  Діти будуть сплавлятись на байдарках
Діти будуть сплавлятись на байдарках

ФРІ-табори для молоді

Фундація регіональних ініціатив (ФРІ) збирає молодь в тематичних таборах в різних регіонах України. Цього літа можна отримати знання в наданні першої домедичної допомоги у Львові, покращити комунікаційні навички на березі Азовського моря у Юр'ївці, або висловити думки за допомогою мистецтва у Дніпрі.

"Кошти на ФРІ-табори збираємо шляхом краудфандінгу, через спонсорську та меценатську допомогу дружніх установ та організацій. Не отримуємо прибутку, - зазначають організатори,- Кожний осередок організації проводить від 3 до 20 таборів за участі від 50 до 200 учасників на кожному з них".

Шукайте більше інформації на сторінках осередків Всеукраїнської громадської організації "Фундація регіональних ініціатив" у facebook та на сайті організації.

Автор: ФРІ
  У кожному регіоні власний ФРІ-табір
У кожному регіоні власний ФРІ-табір

Відпочинок на Азовському морі

Громадська організація "Блакитний птах" приймає заявки на оздоровлення від родин, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України.

"Безкоштовно відпочити на Арабатській стрілці зможуть особи, які були незаконно позбавлені волі, члени їх родин, а також родичі заручників та людей, які нині вважаються зниклими безвісти, або загиблими у зв'язку з військовими діями на Донбасі", - зазначають організатори.

Надають лише безкоштовне проживання. Витрати на проїзд та харчування сплачуються учасниками проекту самостійно.
Заявки на відпочинок приймаються за адресою [email protected] (в темі листа вказати "Чайка-2"), а також за номером 099 668 72 80 (в будні з 10:00 до 18:00).

Автор: chaika2.com.ua
  Безкоштовно надають тільки проживання. Можна поїхати родиною
Безкоштовно надають тільки проживання. Можна поїхати родиною

Військово-патріотичний табір "Азовець"

"Кожен учасник проходить унікальний курс підготовки "Азовець-Спартан". Курс складається з скелелазіння, робототехніки, проходження мотузкового парку, оволодіння основами домедичної допомоги, проходження унікальною смуги перешкод, а також вивчення цікавих фактів з історії України, про які не розповідають в школі", - зазначають організатори.

Табір розташований в Києві. Програма розрахована на дітей 9-17 років. Для дітей учасників АТО знижка 50%. За словами організаторів, в таборі "Азовець" є все необхідне для комфортного проживання. Територія табору огороджена і знаходиться під цілодобовою охороною з відеоспостереженням. Для відвідувачів діє пропускний режим. Телефон для довідок: +380 (63) 663 28 77.

Автор: www.azovec.com
  Для дітей учасників АТО знижка на путівку 50%
Для дітей учасників АТО знижка на путівку 50%


Міністерство соціальної політики займається координацією дитячого відпочинку та оздоровлення. Кожна родина може звернутись до місцевого відділу за додатковою інформацією щодо безкоштовних чи пільгових путівок.

Зараз ви читаєте новину «Доступний літній відпочинок для дітей переселенців та воїнів АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути