понеділок, 16 жовтня 2017 00:15

Донеччанка розповіла, як заробляє на пошитті подушок для вагітних

Автор: Алла Котелевець
  Алла Котелевец  шиє подушки для вагітних
Алла Котелевец шиє подушки для вагітних

Бізнес на подушках для вагітних окуповується через півроку. У місяць на них заробляють близько 4,5 тис грн.

Доннечанка Алла Котелевець почала шити та продавати такі подушки після переїзду в Одесу. Про це дівчина розповіла Gazeta.ua.

"Ідея шити подушки прийшла під час вагітності. Із великим животом було дуже незручно спати. Подруга розповіла, що для цього є спеціальні подушки у формі підкови, порадила спробувати. Я подивилася на них в інтернеті. Вирішила пошити таку сама. Дуже люблю робити щось руками, чоловік навіть подарував швейну машинку, - розповідає Алла Котелевець. - Подушка дуже сподобалася. Після пологів у ній годувала доньку. Завдяки формі туди зручно класти дитину і не боятися, що та будь-якої миті може скотитися з ліжка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донеччанка організовує туристичні подорожі та створює авторські вишиванки

Автор: Алла Котелевець
  Алла Котелевец  шиє подушки для вагітних
Алла Котелевец шиє подушки для вагітних

На обладнання витратила 30 тис. грн. Гроші виграла у грантовій програмі проекту "Новий відлік. За її словами, за місяць в середньому купують 18-20 подушок.

"На грантові кошти закупила оверлок, спеціальні ножиці, тканину, наповнювачі у подушки. Якщо без них одну подушку шила два дні, то зараз витрачаю на це від 4 до 5 годин. Також придбала вишивальну машинку. Пропоную замовникам робити на подушках вишивку. Найчастіше просять вишити ім'я або слова з побажаннями, - каже Алла. - Подушки продаю по 300 гривень, якщо беруть з наволочкою то коштує 450 гривень. Найдорожча подушка - 500 гривень, у ній використовується трохи якісніша тканина".

Автор: Алла Котелевець
  Алла Котелевец  шиє подушки для вагітних
Алла Котелевец шиє подушки для вагітних
Реалістичні іграшки можуть допомогти людям із хворобою Альцгеймера. Їх також купують для власних колекцій та замовляють копії домашніх улюбленців. Про це Gazeta.ua розповідає економіст та педагог Наталія Петеліна, яка переїхала з Луганська в Одесу. Шиє та продає ведмедів Тедді та інші іграшки через Інтернет. Має покупців в США, Канаді, Англії, Франції, Німеччині. Роботи коштують від $90 до $500.
Зараз ви читаєте новину «Донеччанка розповіла, як заробляє на пошитті подушок для вагітних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути