пʼятниця, 21 квітня 2017 00:17

Для переселенців відкрили безкоштовний хостел
4

У хостелі можуть жити до 8 людей
Фото: adm.dp.gov.u
У хостелі можуть жити до 8 людей
У хостелі можуть жити до 8 людей
У хостелі можуть жити до 8 людей

У Дніпрі відкрився безкоштовний хостелом для переселенців.

Центр "Шанс заради життя" може одночасно прийняти до восьми постояльців. Зараз там перебувають три людини. Вони отримують необхідну допомогу, - передає dp.gov.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенці зможуть отримати додаткові виплати

Скористатися послугами центру, крім переселенців, можуть ВІЛ-позитивні, колишні в'язні, особи з інвалідністю, малозабезпечені громадяни, учасники та ветерани АТО, а також постраждалі від насильства.

"Клієнти нашого центру можуть безкоштовно перебувати у хостелі до трьох діб, користуватися інтернетом, отримати юридичні консультації, проходити тренінги і медичні обстеження", - повідомила представник громадської організації "Дорога Життя Дніпро" Світлана Калініченко.

Для реалізації проекту соціальної адаптації людей у скрутних життєвих обставинах уряд Німеччини виділив ГО "Дорога Життя Дніпро" 428 тис грн.

Верховна Рада прийняла зміни в проект закону № 4550, за яким волонтерам і учасникам АТО, а також сім'ям загиблих учасників антитерористичної операції надаватимуть державну підтримку при будівництві житла. Вона полягає у фінансуванні державою 50% вартості будівництва, придбання доступного житла або пільгового іпотечного житлового кредиту.

Зараз ви читаєте новину «Для переселенців відкрили безкоштовний хостел». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути