понеділок, 11 березня 2019 10:30

Активісти створили мобільний додаток для переселенців

Українці створили мобільний додаток, який розробили спеціально для переселенців. Відомо, що ініціатором став благодійний фонд "Горение", пишуть на ресурсі znaj.ua.

Так, на презентації програми "IDPRights – захист прав ВПО" в місті Краматорськ заявили, що воно допоможе вирішити актуальні питання щодо оформлення пенсій, соціальної допомоги і т. д.

Автор: znaj.ua
  Додаток створено за ініціативи благодійного фонду "Горение".
Додаток створено за ініціативи благодійного фонду "Горение".

Розробники запропонували за основним моментам користуватися наявними алгоритмом дій з докладним описом документів, необхідних для оформлення. Сюди ж включено зразки заповнення всіх бланків, про що повідомив керівник групи розробників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дослідили де реєструється найбільше переселенців

Крім того, у разі виникнення нестандартних ситуацій є можливість поставити питання індивідуально юристу, заповнивши електронну форму. Причому відповідь переселенець отримує на електронну адресу, вказану при реєстрації в програмі.

Також передбачено активні посилання на різні сайти організації, а також новини, пов'язані з проблемами переселенців, таким чином відпадає необхідність самостійно відслідковувати зміни, додаток сам повідомляє про нововведення. Додаток в даний час доступний на Google Play, а найближчим часом з'явиться й в Аpple Store.

У фейсбуці юристи безкоштовно консультують переселенців, жителів Донецької та Луганської областей, воїнів АТО, та усіх, хто немає грошей заплатити за послуги адвоката. Для цього створили групу "Юридичні консультації".

Зараз ви читаєте новину «Активісти створили мобільний додаток для переселенців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1865
Голосування Чи прийнятні умови кредитування для переселенців у 20% річних?
  • Так, за новими умовами зможу взяти кредит
  • Так, але доведеться у всьому собі відмовити
  • З такими умовами є ризик влізти в борги
  • Ні, бо не має стабільного доходу
  • Не братиму кредит через великий відсоток
Переглянути