середа, 20 лютого 2019 08:17

Xiaomi випустить незвичний смартфон

Xiaomi випустить незвичний смартфон
Прозора версія з'явиться в рамках модельного ряду Mi 9 Xiaomi. Фото:www.segodnya.ua

Xiaomi готує друге покоління прозорих смартфонів. Першим в 2018 році став Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, головною особливістю якого була можливість розглянути нутрощі разом з процесором і материнською платою.

Однак прозорий Xiaomi виявився обманом - нутрощі під скляною панеллю були просто бутафорією, - пише "Сегодня".

На цей раз компанія чесно говорить про прозорість корпусу: деталі на зворотному боці смартфона є просто декорацією, що покриває реальні компоненти. Прозора версія з'явиться в рамках модельного ряду Mi 9 Xiaomi, визнаного найпотужнішим мобільним пристроєм на поточний момент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смартфони шпигують за діями власників незважаючи на заборону

Генеральний директор і засновник компанії Лей Цзюнь використовував свій аккаунт в Weibo для публікації зображень наступної моделі Explorer. Він пояснив, що дизайн був вигравіруваний на алюмінієвому листі товщиною 0,3 мм з використанням верстата з ЧПУ з крихітним різцем.

Ресурс Android Police зазначає, що в дизайні мобільного апарату використовується логотип Qualcomm Snapdragon, як і в Xiaomi Mi 8, а також додаткові фірмові написи MIUI, Super Mi, Mi Fans і Battle Angel.

Лей Цзюнь також розповів про деякі апаратні особливості смартфона: "7-елементний" об'єктив, 48-мегапіксельна задня камера з підтримкою ІІ і діафрагмою f / 1,47, а також величезний обсяг оперативної пам'яті в 12 ГБ.

Xiaomi Mi 9 і його прозора версія будуть представлені на цьому тижні на міжнародному заході MWC 2019, яка пройде в Барселоні.

Компанія Xiaomi оголосила про випуск 20 лютого своєї флагманської моделі, Xiaomi Mi 9.Разом з флагманом також представлять і версію Mi 9 Lite.

Зараз ви читаєте новину «Xiaomi випустить незвичний смартфон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути