середа, 20 березня 2019 15:27

Vodafone вклав рекордні інвестиції в 4G минулого року

Vodafone вклав рекордні інвестиції в 4G минулого року
Мобільний зв'язок у 2018 році зібрав рекордні інвестиції в економіку країни

2018 рік пройшов в Україні під знаком 4G - мобільного інтернету четвертого покоління. Закономірно, що саме мобільний зв'язок зібрав рекордні інвестиції в економіку країни.

Один з лідерів ринку - мобільний оператор Vodafone Україна - відзвітував про рекордні інвестиції в розвиток інфраструктури з моменту початку будівництва мереж швидкісного мобільного інтернету: вони становлять 21,6 млрд грн. За результатами 2018 року, 85% жителів України мали можливість скористатися 3G зв'язком Vodafone, і 45% - отримали доступ до послуг 4G Vodafone.

Наслідком таких масштабних інвестицій в будівництво мережі стало стрімке зростання кількості data-користувачів і споживання послуг передачі даних серед користувачів мобільного зв'язку. Клієнти Vodafone почали використовувати в два рази більше трафіку, ніж роком раніше, і виявилися найактивнішими інтернет-користувачами - у середньому дата-клієнт Vodafone використовує 3,2 ГБ трафіку на місяць.

Таке активне використання інтернету стимулювали і вигідні тарифи Vodafone: наприклад, лінійка Super Net з великим обсягом інтернет-трафіку для клієнтів передоплати, нові тарифи для контрактних клієнтів компанії, збільшення пакетів мобільного інтернету в бізнес тарифах компанії. Тарифи Vodafone популярні серед абонентів і найдоступніші в Україні.

Рекордні на ринку інвестиції забезпечують технологічне лідерство Vodafone і гарантують клієнтам компанії не лише безперебійну роботу мобільного зв'язку і data послуг, але й надійну платформу для запуску нових технологічних послуг на базі 4G.

Зараз ви читаєте новину «Vodafone вклав рекордні інвестиції в 4G минулого року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути