Ексклюзиви
пʼятниця, 29 грудня 2017 15:45

Українців чекає хвиля тотального подорожчання інтернету та ТВ

Українців чекає хвиля тотального подорожчання інтернету та ТВ
У вересні-листопаді провайдери підняли тарифи на інтернет і телебачення на 10-20%

У вересні-листопаді в Україні подорожчали інтернет та телебачення. Більшість провайдерів підняли тарифи на 10-20%. Протягом найближчих 6 місяців вартість інтернет-послуг в Україні може зрости ще на 20%, прогнозують в Інтернет-асоціації України.

У порівнянні з країнами ЄС і СНД, в Україні значно нижчі тарифи на широкосмуговий інтернет. Тому, щоб вижити і продовжувати розвиватися, оператори будуть змушені піднімати розцінки. Наступне різке подорожчання очікують у першій половині 2018 року.

Окремі компанії вже підняли тарифи у цієї осені. Наприклад, компанія "Воля" з 1 листопада в середньому збільшила тарифи на 10% і тепер пропонують послуги "Телебачення+Інтернет" вартістю від 190 до 389 грн (у залежності від кількості каналів). У нестабільних фінансових умовах та постійному зростанні цін у різних сферах життя, українці змушені шукати альтернативні, вигідні рішення, які дозволять зекономити кошти і при цьому отримувати якісні послуги.

"Київстар" першим в Україні запустив для своїх абонентів альтернативу – лінійку тарифів "Київстар. Все разом" з мобільним зв'язком, "Домашнім інтернетом" і "Домашнім ТБ" в одному пакеті. Якщо середній чек за ці три послуги для українців уже перевалив за 200 гривень, то у "Київстар" ціни від 110 до 155 гривень.

У максимальному тарифі "Все разом. Екстра" за 155 гривень в місяць користувач отримує безлімітний мобільний 3G, 300 хвилин на інших мобільних операторів, домашній інтернет та телебачення. У тарифах "Все разом. Плюс" і "Все разом. Смарт" за 110 і 125 гривень відповідно оператор дає необмежені дзвінки всередині мережі, 50 і 100 хвилин для дзвінків на мережі інших мобільних операторів, 3000 Мб і 6000 Мб мобільного інтернету відповідно.

Якщо у вас вже є "Домашній Інтернет" від Київстар у квартирі - досить тільки подати заявку на зміну тарифу в додатку "Мій Київстар": вибрати в розділі "Доступні послуги" один з тарифів "Все разом" і активувати його. З'явиться форма, в якій необхідно буде вказати номер Київстар, щоб об'єднати всі послуги в один пакет. Ходити до терміналів або платити за послуги через сторонні сайти не потрібно, так як оплата за тариф буде зніматися щомісяця з мобільного рахунку. Якщо підключення до "Домашнього Інтернету" немає, то можна подати заявку на сайті оператора або зателефонувати за безкоштовним номером 0 800 300 460.

Зараз ви читаєте новину «Українців чекає хвиля тотального подорожчання інтернету та ТВ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути