четвер, 11 лютого 2016 13:08

Українці роблять понад мільйон запитів про День святого Валентина - Яндекс

Другий тиждень лютого українці кожну годину задають більше мільйона запитів про День святого Валентина у Яндекс. Це приблизно втричі більше, ніж за весь рік з минулого Дня закоханих. Про це повідомиляє компанія "Яндекс-Україна".

Кількість запитів передбачувано досягає піку напередодні свята – 13 лютого. Причому 14-го числа активність користувачів падає приблизно у 10 разів – очевидно, більшість уже знайшла, чим порадувати другу половину.

Більше третини всіх пошукових запитів у День святого Валентина стосується подарунків: [день святого валентина що подарувати?]. Кожен четвертий з них – про handmade-сюрпризи. Наприклад: [цікавий подарунок на 14 лютого своїми руками].

Судячи по запитам, жінки вдвічі частіше шукають подарунки для чоловіків: [що подарувати на 14 лютого хлопчикові але притому коли ви ще не зустрічаєтеся], ніж навпаки: [що подарувати незнайомій дівчині на день валентина]. Можливо, вони просто більш відповідальні і тому роблять це активніше, або ж чоловіки вже знають, чим здивувати своїх коханих. Втім, у них є універсальний варіант: [квіти на 14 лютого дівчині].

До Дня святого Валентина найчастіше шукають чашки, фоторамки та футболки. Хоча трапляються і більш оригінальні сюрпризи:

Автор: Gazeta.ua
  Запити про День святого Валентина
Запити про День святого Валентина
Також, до Дня закоханих українці цікавляться розвагами. Кожен десятий запит про сценарії, ігри, пісні, танці. Наприклад: [чудові пречудесні ігри на день валентина], [реп про 14 лютого], [сценарій дня святого валентина в початкових класах]. Ще приблизно стільки ж цікавляться тематичними малюнками, листівками: [як намалювати листівку з котами на день святого валентина], [портрети і картинки амурів і ангелів на день валентина]. Далі за кількістю запитів – вірші і поздоровлення: [побажання у віршах на день святого валентина тренеру від дитини], [як створити стіх на день валентина на українській мові].

Користувачі шукають в Яндексі і рецепти святкових страв. Серед ласощів передбачувано перемагають солодощі: [печиво на день святого валентина різнокольорові сердечка], [рецепти приготування торта у вигляді серця на 14 лютого], [смакота на день валентина], [що приготувати на день святого валентина швидко].

Щоб свято було якомога романтичнішим, українці піклуються про пошук цікавих місць: [день святого валентина в парижі], [де можна відсвяткувати день святого валентина мінська] і стежать за прогнозом погоди: [погода на 14 лютого]. Також користувачів хвилює ефектний вигляд: [макіяж для блакитних очей і русявого волосся на день закоханих], [які аксесуари підібрати для образу на день святого валентина], [яку зачіску можна зробити на 14 лютого дитині 8 років].

Українці ставили оригінальні і просто цікаві запити Яндексу до Дня закоханих:

Автор: Gazeta.ua
  Запити про День святого Валентина
Запити про День святого Валентина

Нагадаємо, провести романтично Валентинів день запрошує курорт "Київська Русь-Східниця"

Зараз ви читаєте новину «Українці роблять понад мільйон запитів про День святого Валентина - Яндекс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути