вівторок, 14 березня 2017 10:57

У "ВКонтакте" з'явиться нова функція

У "ВКонтакте" з'явиться нова функція
У ВКонтакте з'явиться нова функція. Фото: thg.ru

У квітні у соцмережі "Вконтакте" з'явиться нова функція. У сервісі "Історія" користувачі зможуть створювати маски для себе та інших.

Нова функція дозволить домалювати до власного обличчя нові деталі, пише thg.ru. Маски можна використовувати у статичних фотографіях і відеороликах. У відео маска змінюватиме положення під час руху зображення.

"Щоб постійно з'являлися інфоприводи, народжувалися нові меми, платформа повинна бути відкрита для всіх користувачів. Маски будуть різного ступеня складності - від зовсім простих до складних анімованих. Для створення найпростішої маски знадобляться навички роботи з графічними редакторами", - каже розробник "ВКонтакте" Олег Іларіонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Viber з'явилися секретні чати і таймер самознищення

Після модерації створена маска може стати доступною всім користувачам соцмережі. Для цього її варто відправити спеціальному боту через повідомлення в співтоваристві VK Masks.

У грудні "ВКонтакте" додала функцію "Історії" як в Instagram. Історії друзів показані над новинною стрічкою у формі круглих іконок. Там розташована кнопка для додавання власної історії. Якщо друзі поділяться новиною, їхня фотографія стане синього кольору. Користувачі соцмережі можуть записати ролик завдовжки до 12 с або використовувати фотографію.

Зараз ви читаєте новину «У "ВКонтакте" з'явиться нова функція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути