пʼятниця, 24 березня 2017 08:59

Twitter планує запровадити платну підписку

Twitter планує запровадити платну підписку
У Twitter заявили про роботу над ідеєю платною підпискою Фото - Pixabay.com

Сервіс мікроблогів Twitter планує ввести платну підписку для користувачів, брендів та ЗМІ, які мають велику кількість читачів.

Планується, що це значно розширить функціональність соцмережі. Сам сервіс буде пов'язаний з додатком компанії Tweetdeck, що дозволяє працювати відразу з декількома обліковими записами, і з безліччю інших функцій.

Про підготовку нововведення повідомили самі користувачі, яким пропонувалося пройти опитування, щоб з'ясувати, який інтерфейс для них буде найбільш зручним. У прес-службі компанії підтвердили, що проводять подібне дослідження. Про це повідомляє ura.

"Ми регулярно проводимо дослідження аудиторії для збору відгуків про роботу Twitter і для кращого інформування інвестиційних рішень", - повідомила представник компанії Бриель Вілабланка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серійна електромагнітна гармата пройшла випробування

22 березня стало відомо, що керівництво соціальної мережі Twitter заблокувало 377 тис. акаунтів за друге півріччя 2016 року за пропаганду тероризму. При цьому кількість акаунтів, дію яких було призупинено з серпня 2015 року, перевищила 600 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Twitter планує запровадити платну підписку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути