вівторок, 01 листопада 2016 09:14

Топ-5 порад, як підготувати смартфон до зими

Топ-5 порад, як підготувати смартфон до зими

Взимку смартфон потрібно берегти від сильного морозу та негоди.

Не використовуйте гаджет на сильному морозі. Це може сильно вкоротити йому віку, особливо батареї. Якщо ж смартфон вимкнувся на холоді, не намагайтесь включити його повторно. Зніміть батарею і дайте апарату полежати у теплому сухому приміщенні 3-4 години, після чого вмикайте, радить Tech Today.

Якщо смартфон у чохлі, особливо силіконовому, час від часу знімайте його. Можна, як варіант, періодично залишати апарат без чохла на ніч. Під чохлом часто утворюється конденсат, який псує гаджет.

Використовуйте зовнішню батарею power bank – на морозі акумулятор розряджається швидше. Підбирайте модель батареї, так щоб параметри струму та напруги збігалися з тими, що зазначені на зарядному пристрої смартфона, наприклад напруга 5 В, сила струму 1,2 А. Компактні батареї зазвичай гарантують півтора-два повних заряджання. Більш ємні моделі зовнішніх акумуляторів, як правило, дозволяють заряджати два смартфони одночасно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Огляд планшета iPad Pro 9.7": краща модель від Apple?

Користуйтеся спеціальними рукавичками, які призначені для роботи на сенсорних екранах. Такі пальчатка містять мікроволокна провідника (металу чи срібла) на кінчиках пальців. В'язані та пальчатка з тканини коштують до 200 грн, але не дуже ефективно захищають від холоду при сильному морозі.

Захистіть смартфон від фізичних пошкоджень. Простий чохол з товстого силікону вбереже телефон, який може вислизнути з рук. Деякі моделі смартфонів можна запакувати в герметичні пило- та вологонепроникні "панцирі", захистивши гаджет з усіх боків "на всі 360 градусів".

Придбайте спеціальні навушники, які можна носити під шапкою. Придбайте навушники, які зручно носити під головним убором, – компактні "вкладиші" чи "затички", які оснащені дротовим пультом керування. Для дівчат підійдуть хутряні навушники, які грають музику, гріють вуха і майже не псують зачіску. Такі аксесуари доступні як у дротовому, так і в bluetooth виконанні й коштують від 260 гривень. Хлопці можуть "утеплитися" в'язаною шапочкою (від 260 грн) з вбудованими бездротовими навушниками або теплою хутряною "вушанкою" (від 350 грн).

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 порад, як підготувати смартфон до зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути