понеділок, 27 травня 2019 18:04

Створили мобільний додаток для швидкого пошуку домашніх тварин

28-річний Роман Плинько розробив нову програму на базі Telegram і Viber для пошуку загублених тварин – WIMP (Where Is My Pet?). Програма здатна скоротити час на пошук улюбленця. За 10 днів уже здійснили понад 80 завантажень, створили близько 10 заявок й одну тварину знайшли за один вечір.

"Ідея виникла давно, але не було можливості реалізувати. У нас в районі висіли білборди, там шукали тварин, пропонували 5 тис. грн і тому виникло питання, як можна це зробити простіше", – каже автор програми.

Автор зазначає, що програма безкоштовна та проста у використанні.

Автор: http://vikka.ua
  Так виглядає додаток для пошуку загублених тварин
Так виглядає додаток для пошуку загублених тварин

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як працює незвичана терапія тваринами

"Для реєстрації потрібно приєднатися до бота, надіслати там свою локацію, використавши внутрішню функцію месенджера. У вас має бути увімкнений GPS на час відправлення локації. І далі, якщо хтось подасть заявку на пошук у радіусі 1 км від вашої точки, вам прийде сповіщення, що загубився такий-то, там-то, і буде прикріплено фото та від кого прийшла заявка", – каже Плинько.

Над проектом автор працював із жовтня 2018 року. Починав сам, потім до нього долучилися ще двоє розробників.

Сайт програми доки працює в тестовому режимі. Користувачі дякують розробникові та бажають успіху програмі: "Молодці! Корисний сервіс, бажаємо успіху вашому проекту", "Круто, молодець", "Супер".

Фотокамера в Національному природному заповіднику Волонг у Китаї зняла рідкісну білосніжну панду. Вона перетинала ліс. Це перша панда-альбінос, яку вдалося сфотографувати у дикій природі. На фото видно, що у панди немає плям на тілі, а очі виглядають червоними.

Зараз ви читаєте новину «Створили мобільний додаток для швидкого пошуку домашніх тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути