середа, 14 червня 2017 14:05

Стало відомо, чим відрізнятиметься від інших соцмереж вітчизняна Ukrainians

Стало відомо, чим відрізнятиметься від інших соцмереж вітчизняна Ukrainians
За перші 10 днів до соцмережі зареєструвалися близько 160 тис. користувачів Фото: tribuna.pl.ua

Українська соцмережа платитиме користувачам за лайки, коментарі та репости. Про це повідомляють fakty.ictv з посиланням на LIGA.net.

За перші 10 днів до соцмережі, яка ще перебуває в розробці, зареєструвалися близько 160 тис. користувачів. Співзасновниця Ukrainians Олександра Струмчинська сказала - якщо ця соцмережа і далі так стрімко ставатиме популярна, то її користувачі зможуть заробляти на постах, які публікують у себе на особистих сторінках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канадці готові розробити для українців соцмережу

"Наприклад, ви завантажуєте свою статтю, коли вона ще ніде не опублікована. Тільки в нашій соцмережі. Люди її ширять, лайкають, коментують, а ви отримуєте за це гроші. Ми перерозподілятимемо прибуток від трафіку", – розповіла Олександра Струмчинська.

Це не єдина відмінна риса Ukrainians від Facebook чи заблокованого "Вконтакте". Усі функції та опції Ukrainians спочатку будуть винятково українською мовою. У новій соцмережі Ukrainians користувачі зможуть слухати не піратську музику. Розробники принципово не використовуватимуть піратський контент. Зараз працюють над тим, щоб підлаштувати окремі музичні сервіси в їх платформу. Крім цього, засновники проекту обіцяють кращу, ніж у "Вконтакте" безпеку даних користувачів соцмережі.

Програмісти з компанії StartupSoft на чолі з українкою Олександрою Струмчинською безкоштовно створять для українців нову соціальну мережу Ukrainians. Вона буде доступна одразу на трьох платформах: Web, iOS і Android. Завершити роботу над розробкою планують до вересня.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, чим відрізнятиметься від інших соцмереж вітчизняна Ukrainians». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути