Ексклюзиви
вівторок, 18 грудня 2018 07:25

Що подарувати хлопцеві на Новий рік
5

До нового року залишилося кілька тижнів. Здавалося, часу чимало, щоб купити необхідні подарунки. Утім, довго думаючи над тим, що краще обрати, ми опиняємося у магазинах в останні дні року. Відтак, замість приємного шопінгу, ми бігаємо по торгових центрах у пошуках необхідного подарунку і знервовано стоїмо у довгих чергах.

Gazeta.ua підготувала добірку електронних ґаджетів для чоловіків.

1. Квадрокоптер

Пристрій -вдалий подарунок як для початківців, так і для досвідчених любителів радіокерованої авіатехніки. Ґаджети із вбудованою камерою можуть знімати фото і відео. Записане зберігають на SD карту. Управляти апаратами можна за допомогою планшета, смартфона, лептопа. Зв'язок підтримується через wi fi.

Автор: Infocopter
  Пристрої ділять на чотири категорії - професійні, розважальні, дитячі та селф-дрони.
Пристрої ділять на чотири категорії - професійні, розважальні, дитячі та селф-дрони.

Пристрої ділять на чотири категорії - професійні, розважальні, дитячі та селф-дрони. Професійні - найдорожчі. Знімають у дозволі 4К, ведут онлайн-трансляції, довго перебувають у повітрі. Розважальні та дитячі дрони - бюджеті. Мають камери, але вони не годяться для професійного використання. Секлф-дрони мають малі розміри. Роблять фото і відео людини. З огляду на використання і обирають квадрокоптер.

Також варто звернути увагу радіус, швидкість, висоту і довжину польоту.

Найдешевші пристрої на радіоуправлінні коштують від 700 грн.

2. Екшн-камера

Для любителів фото і відеозйомки такий пристрій стане у нагоді. Зйомка у форматі Full HD зробить відео максимально об'меними і реалістичними. За допомогою пристрою можна закарбувати найкращі миті життя під час заняття спортом, у подорожі, повітрі і глибоко під водою.

Автор: Look At Me
   Зйомка у форматі Full HD зробить відео максимально об'меними.
Зйомка у форматі Full HD зробить відео максимально об'меними.

Варто обирати пристрій, мінімальна роздільна здатність якого, - 1920х1080 пікселів (Full HD). Оптимальний варіант з кутом огляду 120-170 градусів і 60 кадрами в секунду. Ємність акумулятора залежить від моделі та частоти використання. Додатково купують карти пам'яті, селфі-моноподи, водонепроникні бокси і різні кріплення: на велосипед, шолом чи парашут.

Вартість найдешевшого пристрою - від 600 грн.

3. 3D-ручка

Канцелярський аксесуар підійде не тільки для дітей, а й для дорослих. Це знахідка для художників-декораторів, конструкторів, дизайнерів інтер'єру і архітекторів. Подарунок здивує навіть далекого від творчості чоловіка, адже ручка назавжди змінить уяву про малювання.

Завдяки такій технологічній новинці можна створювати об'ємні вироби вручну. Ручка дає можливість малювати спеціальними матеріалами (нитками пластику або фотополімерами) прямо в повітрі, формуючи готовий об'єкт.

Автор: YouTube
  Ручка дає можливість малювати спеціальними матеріалами прямо в повітрі.
Ручка дає можливість малювати спеціальними матеріалами прямо в повітрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати дівчині на Новий рік

При покупці 3D-ручки слід звертати увагу на її розмір і зручність використання, діаметр сопла, ємність акумулятора.

Аксесуар коштує від 650 грн.

4. Док-станція для безпровідної зарядки

Акумулятор - чудовий подарунок для ділових людей і тих, хто працює в офісі. Док-станції - зарядка, мають різний дизайну. Саме тому стануть прикрасою будь-якого робочого столу. Ґаджет може заряджати до трьох пристроїв одночасно. Призначена і для смартфонів на базі IOS та Android, і для "розумних" годинників та планшетів.

Телефон не треба приєднувати дротом до зарядки. При установці смартфон підключається до USB-порту і заряджається.

Автор: Stylus
  Телефон не треба приєднувати дротом до зарядки
Телефон не треба приєднувати дротом до зарядки

Обираючи ґаджет, слід звертати увагу на вихідна потужність струму. Вона повинна відповідати вимогам смартфона. Якщо напруга буде занадто високою, є ризик спалити USB-порт і контролери зарядки.

Вартість девайса стартує від 600 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати на Миколая: 5 ґаджетів для підлітків

5. Безпровідні навушники

Аксесуар стане гарним подарунком, адже ідеально підходять для прослуховування улюблених треків під час ходьби, бігу або занять танцями. Вони не мають шнурів, контактують з телефоном через Bluetooth і не випадають з вуха завдяки своїй конструкції. Коли хтось подзвонить, варто лише натиснути на кнопку і відповісти на виклик. Заряду вистачає для прослуховування музики від 2 до 4 год.

Автор: iPhones
  Безпровідні навушники можуть бути внутрішні та зовнішні
Безпровідні навушники можуть бути внутрішні та зовнішні

Безпровідні навушники можуть бути внутрішні та зовнішні. Перші "краплі" вставляють у вухо. Вони легкі, але мають низьку ємність акумулятора. Другі - накладають на вуха і фіксують за допомогою обруча. Вони якісніше звучать.

Навушники коштують від 550 грн.

В Україні День святого Миколая щорічно відзначають 19 грудня. Цього дня з нетерпінням чекають дорослі та діти. Дорослі шанують пам'ять Чудотворця. Зранку йдуть до церкви на святкову службу. Діти вірять у диво і напередодні пишуть листи до Миколая зі своїми побажаннями. Він приходить до кожного в ніч на 19 грудня і кладе під подушку подарунки.

Зараз ви читаєте новину «Що подарувати хлопцеві на Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути