четвер, 26 жовтня 2017 11:05

"Службовому роману" - 40 років: Google привітав з річницею культового радянського фільму

Пошуковий сайт Google створив з нагоди Дня знань новий дудл (зображення над стрічкою пошуковика. - Gazeta.ua). Цього разу він стосується 40-річчя культового радянського фільму - "Службовий роман". На головній сторінці ресурсу розмістили анімаційне зображення. На ньому зобразили сцену, коли головний герой картини — Новосєльцев уявляє діалог зі своєю начальницею Людмилою Прокопівною, ставлячи її окуляри собі на ногу. Цю сцену обрала автор нового логотипа - Джуліана Чен.

Автор: Google
  Google відтворив одну з найвідоміших сцен фільму
Google відтворив одну з найвідоміших сцен фільму

"Коли я вперше побачила сцену, де Анатолій ставить окуляри Людмили Прокопівни на черевик, я відразу подумала, що це відмінний кадр для майбутнього дудла! Безумовно у фільмі дуже багато сцен, які не залишають глядачів байдужими: відчайдушні танці Анатолія Єфремовича на вечірці у Самохвалова, уроки граціозною і впевненою ходьби Калугіної, "анонімні" гвоздики, перше незручне побачення головних героїв. Весь фільм я стежила за тим, як Людмила Прокопівна ставала все більш впевненою, пишалася її успіхами і раділа щасливої розв'язки ", - розповіла Джуліана Чен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google підготував до Дня Землі оригінальні дудли

Дудл, присвячений "Службовому роману" можуть переглянути жителі України, Росії, Білорусії та інших пострадянських країн.

У компанії Google пояснила, чому вирішили створити дудл з нагоди річниці:

"Романтика в повітрі! Сьогодні виповнюється 40 років з дня народження "Службового роману", хіта 1977-го, який блискуче поєднує романтичну драму з комедією. 50 мільйонів осіб (майже половина населення СРСР в 1977 році) побачили "Службовий роман" під час всесоюзної прем'єри. Зобразивши повсякденне життя в радянському суспільстві, фільм як і раніше тепло сприймають за його нестандартну історію кохання, талановиту акторську гру і гумор", - розповіли на офіційні сторінці дудлів від Google.

Пошуковий сайт Google створив з нагоди Дня знань новий дудл. На головній сторінці ресурсу розмістили привітальну листівку для всіх школярів та студентів з мешканцями океану, які поспішають до школи. Вони "тримають" плавниками підручники, лінійки, зошити і ручки.

Зараз ви читаєте новину «"Службовому роману" - 40 років: Google привітав з річницею культового радянського фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути