Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2018 19:01

Зламалася пральна машина: як заощадити на ремонті?

Пральна машина вже давно стала потребою, а не розкішшю, і як же складно доводиться, коли вона виходить з ладу. Поломка пральної машини на сьогодні для багатьох є проблемою, адже це тягне за собою додаткові витрати, які б'ють по сімейному бюджету.

А не завжди є вільні гроші, щоб викликати фахівця для виконання ремонту пральної машини.

 

Як же заощадити на ремонті пральної машини? І чи можливо це на сьогодні? Так, це цілком можливо! В інтернеті є багато YouTube-каналів, де публікують відео з ремонту пральних машин. Один з каналів у цій сфері "Мастер Плюс".

 

На подібних каналах викладені відео як майстрів-експериментаторів, так і майстрів - профі у своїй справі. Під час відвідування таких каналів ви зможете дізнатися, як виконати ремонт пральної машини самостійно і при цьому істотно заощадити. Тут ви можете знайти докладні відеоінструкції, за допомогою яких зможете легко впоратися з заміною підшипників в пральній машині або самостійно замінити амортизатори.

Як правило, якщо машинка зламалася, то для виконання якісного ремонту потрібна заміна запчастин. А як знати, яка запчастина підійде для вашої пральної машини і де її купити?

 

Вирішити цю проблему можна, відвідавши інтернет-магазини, що пропонують запчастини для пральних машин. В інтернет-магазині можна підібрати необхідну запчастину за зовнішнім виглядом. Якщо ж ви не впевнені в тому, що правильно підберете запчастини, можете скористатися спеціальною формою "Підбір запчастин" на сайті "Мастер Плюс".

Для заповнення полів даної форми вам потрібно використовувати інформацію з сервісної наклейки/шильдика пральної машини. Іншими словами, потрібно докладно знати модель пральної машини та її серійний номер. Виробників пральних машин є багато, і у них може бути різна термінологія, тому не лякайтеся, якщо ви не можете знайти позначення серійного номера, він може просто по-іншому писатися, наприклад: продуктовий номер, сервісний номер, індустріальний код або комерційний код. Але значення одне і те ж — це багатозначний номер, під яким виробник випускає однакові моделі пральних машин.

Сервісна наклейка на різних пральних машинах розміщена в різних місцях, а саме:

1. На корпусі пральної машини за завантажувальним люком.
2. Тильна сторона лючка, що закриває фільтр зливного насоса.
3. На задній частині пральної машини.

Зараз ви читаєте новину «Зламалася пральна машина: як заощадити на ремонті?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути