пʼятниця, 30 листопада 2018 12:41

Samsung готує революціоннний крок

  Samsung готова відмовитися від роз'єму для навушників в смартфонах. Фото: Chief Observer
Samsung готова відмовитися від роз'єму для навушників в смартфонах. Фото: Chief Observer

Компанія Samsung готова відмовитися від роз'єму для навушників у смартфонах. Модель Samsung Galaxy A8s може стати першим телефоном бренду без 3,5-мм роз'єму для навушників.

Samsung "застрягла" з 3,5-мм аудіороз'ємом, оскільки її конкуренти, такі як Apple, OnePlus і Huawei, відмовилися від нього на користь патентованих технологій або більше тонких смартфонів. Тим не менш, це може змінитися з виходом моделі Galaxy A8s, пише 91mobile.

Надалі флагман Galaxy S10 корейська компанія збирається зберегти роз'єм 3,5 мм, а ось в осінньому фаблете Galaxy Note 10 популярного роз'єму вже не буде.

Згідно з попереднім витоками, новинку оснастять 6,39-дюймовим IPS-дисплеєм із роздільною здатністю Full HD+ і з отвором для фронтальної камери. Samsung Galaxy A8s буде побудований на 8-ядерному процесорі Snapdragon 710. Смартфон отримає потрійну основну камеру, 24-мегапіксельну фронтальну, 6 ГБ ОЗП та акумулятор на 3400 мАг із портом для зарядки USB-C.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що у смартфонах ламається найчастіше

Google почала розробку операційної системи Android Q. Китайська компанія Xiaomi почала тестувати альфа-версію нового Android. Згадки про Xiaomi Mi8 SE на Android Q виявили у популярному бенчмарку Geekbench. Ґаджет з'явився на початку нинішнього року Android 8.1 Oreo. Оновлення до Android 9.0 Pie пристрій не отримав.

Зараз ви читаєте новину «Samsung готує революціоннний крок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути