Ексклюзиви
середа, 17 травня 2017 10:52

Презентували мобільний додаток Kyiv City Guide
7

Фото: gazeta.ua

Мобільний додаток Kyiv City Guide - це туристичний путівник українською столицею.

"Особливість нашого додатку в тому, що він працює без підключення до інтернету. Для нас важливо, щоб кожному туристу було цікаво обрати екскурсію за напрямом – подієвий туризм, релігійний, пам'ятками ЮНЕСКО. Звичайно, ми не забули про Революцію гідності", - розповів начальник управління туризму КМДА Антон Тараненко під час презентації Kyiv City Guide.

Додаток Kyiv City Guide безкоштовний. Працює оф-лайн. Вже доступний для скачування у AppStore та Google Play.

Також містить 9 пішохідних екскурсій. Кожна з них триває від 40 хв. до 2 год. Аудіосупровід до маршрутів доступний двома мовами - українською та англійською.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянин розробив програму для швидкого оформлення закордонного паспорта

За допомогою додатку можна купувати та користуватися Kyiv Pas – ID-карту туриста, дивитися статус квитка Kyiv Pas та мати швидкий доступ до номерів екстрених служб.

Створення путівника-додатка ініціювали управлінням туризму КМДА. У розробленні маршрутів мерії допомагав туристичний ресурс "Интересный Киев". Телеканал "1+1" доповнив путівник-додаток власними екскурсіями. Їх озвучили ведучі Марина Леончук і Валентина Хамайко. Технічний супровід і розробку проекту здійснювала компанія Bazu Company.

В Україні створили мобільний додаток, який сам укладає екскурсійні маршрути. Він зветься WalQlike. Користувач вводить назву міста, кількість людей, свої інтереси та кількість вільного часу. А програма розробляє маршрут. Першими містами, де створять екскурсії-квести, будуть Київ і Львів.

Зараз ви читаєте новину «Презентували мобільний додаток Kyiv City Guide». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути