Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2018 10:12

Користувачі Apple скаржаться на оновлення системи

Користувачі Apple скаржаться на оновлення системи
Повідомлення зі скаргами з'явилися вже 21 грудня і з'являються регулярно.Фото:techno.nv.ua

Компанія Apple випустила оновлення операційної системи iOS 12.1.2. Після установки апдейта користувачі з різних країн почали скаржитися на проблеми зі стільниковим зв'язком.

Це оновлення повинно було прибрати аналогічну проблему для користувачів у Туреччині, пише Forbes.

Залежно від того, як усе більше власників iPhone переходять на iOS 12.1.2, з усього світу приходять повідомлення, що операційна система відключає мобільні сервіси передачі даних. Таким чином, заяви Apple про те, що вона "вирішує проблему, яка може вплинути на стільниковий зв'язок у Туреччині для iPhone XR, iPhone XS і iPhone XS Max", здаються іронічними, враховуючи, що проблема тепер виникла на всіх континентах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple планує випустити новий смартфон

Після поновлення, яке випустили 20 грудня, власники iPhone стали скаржитися на відсутність підключення до стільникових мереж, можливості відправляти повідомлення, а також приймати вхідні та вихідні дзвінки. Повідомлення зі скаргами з'явилися вже 21 грудня і з'являються регулярно.

"Спасибі @Apple @AppleSupport за різдвяний подарунок ... Після поновлення свого iPhone до iOS 12.1.2 я не можу отримати доступ до стільникових даних. Я перезавантажив пристрій і тепер більше не можу його активувати. Немає мережі. Краще виправте це якомога швидше!" - скаржиться користувач @ realalex_6 із Нью-Йорка.

Із подібними проблемами зіткнулися жителі Північної та Південної Америки, Європи й Азії, особливо постраждали користувачі смартфонів Apple у США та Індії. Сполучені Штати, схоже, постраждали особливо сильно.

Компанія Apple поки офіційно не відреагувала на скарги. У Twitter співробітники техпідтримки радять скинути настройки гаджетів до заводських, проте це не гарантує вирішення проблеми.

Українська команда реагування на комп'ютерні надзвичайні події попередила громадян, що країною почав поширюватися новий вірус-шифрувальник Scarab.

Зараз ви читаєте новину «Користувачі Apple скаржаться на оновлення системи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути