четвер, 01 березня 2018 08:53

Показали, як тестують катер, що не тоне

Показали, як тестують катер, що не тоне
Thunder Child може прокладати шлях у особливо бурхливому морі. Фото: thedrive.com

Катер Thunder Child, створений компанією Safehaven Marine, за задумом повинен бути практично непотоплюваним. Не повинен йти на дно навіть тоді, коли перевернеться на воді.

Як пише "Сегодня", щоб перевірити це, Safehaven взяли кран і перевернули катер з пасажирами догори дном. А потім почекали, поки той сам повернеться в більш зручне положення.

Thunder Child також може прокладати шлях у особливо бурхливому морі. На катері можуть розміститися 12 осіб в спеціальних кріслах з вуглецевого волокна, які краще вбирають поштовхи від великих хвиль.

Крім того, катер дозволяє встановити в корпус кулемети: "Дизайн передньої частини корпусу дозволяє здійснювати модульну конфігурацію, щоб катер міг виконувати три різних функції. У режимі" Погоня і перехоплення "в катер може бути встановлений гіроскопічний стабілізований кулемет калібру 12,7 мм з дистанційним керуванням, який піднімається над палубою через водонепроникний люк ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США випробовули найбільший літак у світі

В Україні готують до випробувань 3D-радар, який виявляє об'єкти в повітрі на відстані до 500 км Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє глава держави Петро Порошенко.
3D-радар 80К6Т може виявляти об'єкти в повітрі, оновлюючи дані кожні 5 секунд, та супроводжувати цілі з надвисокою точністю.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як тестують катер, що не тоне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути