пʼятниця, 10 лютого 2017 10:08

Оголосили ціну iPhone 8

Оголосили ціну iPhone 8

До свого 10-річчя Apple готує до випуску новий iPhone 8. Його кодове імя - iPhone X. Подейкують, він стане найдорожчим девайсом - коштуватиме понад $1000. Вийде восени 2017 року.

Він матиме 5,8-дюймовий OLED-екран, який, на відміну від своїх попередників з LCD-екранами, займатиме всю передню модель смартфона, і бездротову зарядку.

За чутками, Apple випустить три ґаджети, люксовий iPhone 8 і дві менші моделі з екранами 4,7- і 5,5-дюйма. Вони представлятимуть бюджетніший варіант iPhone, інформує internetua із посиланням на американський сайт Fast Company.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, чому Apple відмовиться від сканера відбитків пальців

За словами джерела видання, Apple працює над тим, щоб повністю прибрати з iPhone кнопку Home, натомість перенести її на сенсорний дисплей. Також планують відмовитись від алюмінію в корпусі, який американський виробник використовує з 2012 року, а зробити задню частину скляною.

Крім того, новий смартфон оснастять великим обсягом пам'яті, потужнішою батареєю і сканером райдужної оболонки ока. Це повинно поліпшити безпеку даних користувача. Говорять і про систему розпізнавання обличчя власника як додаткову опцію безпеки.

Зараз найдорожча модифікація iPhone 7 Plus на 256 Гб коштує від $969.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили ціну iPhone 8». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути