Ексклюзиви
неділя, 27 січня 2019 13:43

Нова система безпеки: Tesla гратимуть Баха при пограбуванні

Нова система безпеки: Tesla гратимуть Баха при пограбуванні
Нова система безпеки автівок Tesla почне грати "Токкату і фугу ре мінор" Йоганна Себастьяна Баха, якщо хтось пограбує машину. Фото - pk-gazeta.by

Нова система безпеки автівок Tesla почне грати "Токкату і фугу ре мінор" Йоганна Себастьяна Баха, якщо хтось пограбує машину. Про це заявив керівник компанії Ілон Маск.

Він представив у Twitter класичну версію твору, однак сказав, що "час від часу" в машинах може грати мелодія і в метал-обробці.

"Незабаром Tesla має випустити нову систему безпеки "Sentry Mode" для всіх машин, у яких є вбудований автопілот. Це стосується Tesla Model S, Model X та Model 3. Ідея оновлення полягає в тому, аби повідомляти власника машини, якщо щось стається з його автівкою. Також машина буде здатна записувати все, що з нею відбувається за відсутності власника", - повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подався у фізику: Маск хоче побудувати тунель для нового адронного коллайдера

Деталей оновлення системи безпеки Маск не розповів.

У січні 2019 року власники автівок Tesla в Каліфорнії почали масово скаржитися на серію пограбувань машин. У деяких автівках грабіжники розбивали скло, подекуди — зламували двері.

Американська компанія Tesla з лютого почне продавати автомобілі Model 3 у Європі. Компанія отримала схвалення від голландського агентства з автомобільних перевезень RDW. Це легалізувало модель у ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Нова система безпеки: Tesla гратимуть Баха при пограбуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути