Ексклюзиви
вівторок, 07 листопада 2017 15:21

Найкрихкіший iPhone: перевірили на міцність iPhone X за $1 тис.

Компанія з продажу розширеної гарантії на ґаджети SquareTrade перевірила iPhone X на міцність.

Новинка краш-тест не пройшла. iPhone X назвали "найкрихкішим і найдорожчим у ремонті iPhone", пише Macrumors.

Смартфон отримав 90 балів у рейтингу, який характеризує ризик пошкодження пристрою при фізичному впливі. Його попередники iPhone 8 і iPhone 8 Plus набрали 67 і 74 балів. Це - середнiй і середньо-високий ризик. Galaxy Note8 отримав 80 балів.

Автор: nv.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився iPhone із вбудованою сонячною батареєю

Захисне скло екрану iPhone X дряпається від інструменту з номером твердості "6". Це - стандарт для всіх флагманів. Основна камера захищена сапфіровим склом власної розробки. Утім екран iPhone X не матиме подряпин, якщо носити смартфон разом з ключами або монетами.

При падінні смартфона його тильна панель покрилася тріщинами. Коли ґаджет впав на лицьову панель, тріщини з'явилися по обидва боки пристрою. Попри це смартфон продовжив нормально працювати.

У страховій компанії назвали вартість ремонту iPhone X. Екран обійдеться $279. Заднє скло - $549. Гарантія від SquareTrade коштує $99 на два роки. Вона включає і ремонт екрану.

Автор відеоблогу на каналі Youtube - JerryRigEverything взявся випробувати на міцність корпус нового iPhone 8. Спочатку блогер порівняв ефект від падіння восьмого "айфона" без захисту, тоді — у захисному пластиковому кейсі. Від двох перших падінь смартфони залишилися майже цілими. Коли ж iPhone 8 без кейса впав утретє, у нього тріснув екран.

Зараз ви читаєте новину «Найкрихкіший iPhone: перевірили на міцність iPhone X за $1 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути