понеділок, 25 вересня 2017 14:41

iPhone 8 кидали об землю і занурювали під воду: чи витримав ґаджет краш-тест

iPhone 8 кидали об землю і занурювали під воду: чи витримав ґаджет краш-тест
Фото: відкриті пошукові мережі

Автор відеоблогу на каналі Youtube - JerryRigEverything взявся випробувати на міцність корпус нового Iphone 8. Хлопець жбурляв його об бетон та без кінця згинав.

Спочатку блогер порівняв ефект від падіння восьмого "айфона" без захисту, тоді — у захисному пластиковому кейсі. Від двох перших падінь смартфони залишилися майже цілими. Коли ж iPhone 8 без кейса впав утретє, у нього тріснув екран. Після четвертого разу з'явилася тріщина по задній кришці. Смартфон у захисті залишився без подряпин навіть після падіння з висоти зросту блогера.

Як iPhone 8 занурювали у воду:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple презентувала флагман iPhone X

Після кидання смартфонів об землю, блогер взявся перевіряти їх на гнучкість. Така проблема особливо стосується "айфонів", адже, до прикладу, iPhone 6 міг погнутися прямо в кишені, пише "24 канал". Потім були неодноразові тести на гнучкість із iPhone 7. Модель зламалася навпіл в районі кнопки зменшення гучності.

Тест на гнучкість:

Такий самий тест блогер провів із iPhone 8. І той витримав тест. Як би сильно хлопець не згинав смартфон, скло не тріснуло. Однієї миті екран відшарувався від рамки, але одразу повернувся у своє положення. Вдалося зігнути лише рамку в місці нижньої смужки, яка служить антеною.

Натомість відомий відеоблогер Джонатан Моріссон занурив iPhone 8 під воду. Навіть через годину після занурення ґаджет продовжував працювати: дисплей відгукувався на дотик, камера без проблем фотографувала і знімала відео.

Тест на падіння iPhone 8:

Ціни на iPhone Х офіційно озвучили під час презентації Apple. Вартість базової версії флагманського смартфона становить $999. Однак у багатьох країнах ціна виявилася значно вищою. Як вказує видання Business Insider, найвища ціна на iPhone Х зараз у Росії - $1390. Це приблизно на 40% дорожче, ніж у США. Ще висока ціна виявилася в більшості країн Європи, а також у Великій Британії і Мексиці.

Зараз ви читаєте новину «iPhone 8 кидали об землю і занурювали під воду: чи витримав ґаджет краш-тест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути