пʼятниця, 02 червня 2017 18:47

Нацгвардія отримала партію БТР із сучасним модулем "Шквал"

Нацгвардія отримала партію БТР із сучасним модулем "Шквал"
Національна гвардія отримала партію БТР-3ДА / фото: Народна армія

Київський бронетанковий завод провів успішні приймально-здавальні випробування нової партії БТР-3ДА, яку передали Національній гвардії.

Про це повідомляє прес-служба Укроборонпрому.

Тестування провели на військовому полігоні Київщини. Спершу бронетранспортери здійснили марш-кидок дорогами цивільного призначення та бездоріжжю. Долали перепони з окопів, колійних мостів, танкових колій та надовбів. Після цього здійснили контрольне ураження цілей зі штатного озброєння.

БТР-3ДА оснащений бойовим модулем "Штурм-М". У ньому встановлена 30-міліметрова автоматична гармата ЗТМ-1, що має швидкострільність 330 пострілів за хвилину. Завдяки наведенню озброєння за допомогою сучасного цифрового комплексу з лазерним далекоміром, а також стабілізатора гармати, вдається досягти високої точності вогню на всіх режимах його ведення. Також у модулі є 7,62-міліметровий кулемет та автоматичний гранатомет. Крім цього є ПТРК "Бар'єр".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна зможе продавати зброю НАТО

Новий український танк "Оплот" випробували на заводі ім. Малишева у Харкові. Танки незабаром вирушать у Таїланд. Тестування відбувалося у цеху заводу. Виробники готуються до нового танкового тендера у Пакистані. Українські машини там змагатимуться з китайськими.

Зараз ви читаєте новину «Нацгвардія отримала партію БТР із сучасним модулем "Шквал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути