пʼятниця, 13 листопада 2015 11:14

Microsoft випустив перше масштабне оновлення для Windows 10

Microsoft випустив перше масштабне оновлення для Windows 10

Найближчим часом оновлення для Windows отримають понад 120 млн комп'ютерів.Про це повідомляє профільне видання The Verge.

Оновлення містить ряд виправлень і змін в частині інтерфейсу, які спочатку планувалося включити в фінальну версію "десятки" Windows. Одним з найпомітніших нововведень є нові кольорові заголовки вкладок для настільних додатків. Всі програми тепер виглядають більш гармонійно. Крім того, Microsoft поліпшив контекстні меню по всій ОС, зробивши їх більше і контрастніше для відповідності загальному оформленню.

Зазначаєтся, що одним важливим доповненням є інтеграція Skype зі спеціалізованими програмами Messaging і Skype Video. Обидва додатки доступні для завантаження в магазині Windows Store і пропонують базові можливості - обмін повідомленнями, голосовий зв'язок і відеодзвінки - без необхідності завантажувати повноцінну версію Skype.

Більшість інших змін поліпшених системних піктограм мають незначний характер. Компанія Microsoft тепер дозволяє користувачам Windows 10 встановлювати програми на зовнішній запам'ятовуючий пристрій, і ряд поліпшень в планшетному режимі націлені на спрощення перемикання між додатками і управління в цілому.

Також осіннє оновлення Windows 10 включає ряд поліпшень для браузера Edge і голосового помічника Cortana. В Edge з'явилася синхронізація обраного, налаштувань і списку для читання, а також додана функція попереднього перегляду нової вкладки.

Що стосується Cortana, для його роботи не потрібна обліковий запис Microsoft. Крім того, голосовий помічник навчився розшифровувати рукописні замітки. Оновлення доступно з 12 листопада і буде поширюватися через службу Windows Update.

Нагадаємо, у липні компанія Microsoft офіційно почала продажі операційної системи Windows 10 у всьому світі.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft випустив перше масштабне оновлення для Windows 10». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути