Ексклюзиви
пʼятниця, 03 травня 2019 09:35

Microsoft випустила нову операційну систему

Microsoft випустила нову операційну систему
Компанія Microsoft готує до випуску нову операційну систему Lite OS. Вона за задумом творців повинна замінити найпопулярнішу на даний момент ОС - Windows 10.

Компанія Microsoft готує до випуску нову операційну систему Lite OS. Вона, за задумом творців, повинна замінити найпопулярнішу на даний момент ОС — Windows 10.

Нова ОС буде мати низку якісних відмінностей від попередниці. Головним бонусом у ній стане вбудований пакет Office 2019, передає видання AKKet.

Програмне забезпечення буде зручнішим у використанні, матиме полегшений інтерфейс і в ньому буде "єдиний додаток для налаштувань".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook підготував великі зміни

Із нової операційної системи Microsoft приберуть усі опції, які практично зовсім не використовуються.

Компанія планує анонсувати Lite OS до середини травня в рамках конференції для розробників Build 2019. Тестові версії нової ОС з'являться в доступі після презентації, а остаточний продукт, найімовірніше, вийде у світ лише наприкінці осені.

Велика кількість Android-смартфонів продовжують збирати інформацію про користувача, незважаючи на заборону. Таку інформацію оприлюднив Міжнародний інститут комп'ютерних наук, посилаючись на результати проведеного дослідження.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft випустила нову операційну систему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути