пʼятниця, 29 березня 2019 15:45

Матиме 3 камери: розсекретили дизайн iPhone XI

  Контури неназваного апарату схожі з уже випущеним iPhone XS
Контури неназваного апарату схожі з уже випущеним iPhone XS
У мережу просочилась інформація про дизайн нового iPhone XI, хоча до презентації новинки залишається ще близько півроку. Правдоподібне креслення "яблучного" смартфона, що дає уявлення про його фінальний вигляд, з'явилось в Інтернеті.

Детальне схематичне зображення корпусу смартфона, опублікувало китайське джерело в Twitter, імовірно призначене для співробітників складальної лінії. На документі специфічна розмітка, характерна для робочих креслень.

Контури апарату схожі з уже випущеним iPhone XS, але вирізи для модуля камери відрізняються від актуального модельного ряду смартфонів Apple. Можна припустити, що новинка буде оснащена потрійною основною камерою з асиметричним розташуванням сенсорів. Раніше про таке компонуванням повідомляв відомий інсайдер Стів Хеммерстоффер (він же OnLeaks), який розмістив в своєму блозі порівняння нового витоку з попереднім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці не дочекаються нового телефону від Xiaomi

  Зображення корпусу смартфона, опублікувало китайське джерело в Twitter
Зображення корпусу смартфона, опублікувало китайське джерело в Twitter
Щодо моделі майбутнього айфона джерела розійшлися в думках: за різними даними, мова може йти як про новий "бюджетник" iPhone XR, так і про флагманський iPhone XI. Технічні характеристики апарату як і раніше невідомі. Очікується, що Apple традиційно представить оновлену лінійку смартфонів у вересні.

Apple опублікувала концептуальне відео, в якому представлено гнучкий iPhone X Fold. Ймовірні терміни презентації пристрою - друга половина 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Матиме 3 камери: розсекретили дизайн iPhone XI». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути