вівторок, 11 листопада 2014 11:58

Італійці випустили нову версію "путінофона"
1

Італійські ювеліри з компанії "Caviar" представили на своєму російському сайті золоті смартфони, зроблені на основі iPhone 6 із зображенням профілю російського президента Владіміра Путіна, герба Росії, а також рядками російського гімну.

Коштує новий телефон з 169 тисяч рублів – трохи більше 3500 доларів. Випуск апаратів, за інформацією сайта, обмежений – 299 екземплярів.

"Caviar Ti Supremo Putin другого покоління прикрашений не просто портретом президента, а його барельєфом, герб Російської Федерації так само виконаний у скульптурних традиціях Ренесансу. Золоте полотно, яке складає основу задньої панелі телефону прикрашено ефектним рельєфним гравіруванням, графічна фактура робить тактильний контакт з телефоном дуже комфортним і зберігає дорогоцінний метал від механічних пошкоджень. Кращий подарунок для тих, хто з гордістю і гідністю дивиться в майбутнє і творить сьогодення своєї країни", - йдеться в описі смартфону.

Нагадаємо, що раніше бренд Caviar випустив обмежену серію iPhone з золотим покриттям на задній кришці. На ній був портрет президента Володимира Путіна. Вартість "путінофона" складала 4300 доларів.

Зараз ви читаєте новину «Італійці випустили нову версію "путінофона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути