середа, 17 грудня 2014 18:02

Huawei презентували "вбивцю" смартфона iPhone 6 з трьома камерами
9

У Китаї презентували смартфон Huawei Honor 6 Plus, який поклав початок бренду Honor як окремої структури.

Новий смартфон вже прозвали "вбивцею iPhone 6". Головною особливістю Honor 6 Plus стала подвійна 8-мегапіксельна камера. Судячи з усього, Huawei надихнулася розробками компанії HTC. Камера, на думку розробників, у китайського смартфона також краще.

Камери можуть працювати в режимі HDR, і поєднувати два знімки з різною експозицією в один, в якому добре видно і світлі, і темні ділянки. В іншому режимі одна камера працює як зазвичай, друга ж фіксує глибину знімка, відстань від об'єктива до об'єктів, які потрапили в кадр . Це робить можливим створення фотографій з розмитим заднім або переднім фоном, ніби використовувалася професійна камера.

З технологічної точки зору Huawei потужніше Apple, адже камера iPhone 6 Plus має менший розмір пікселя - 1,5 нм, - так і лінза тільки одна. Фронтальна камера має роздільну здатність 8 Мп.

Honor 6 Plus побудований на базі фірмового восьмиядерного чіпсету HiSilicon Kirin 925 з тактовою частотою 1,8 ГГц, графічним співпроцесором Mali-T628 і підтримкою мереж LTE Cat.6. Чіпсет включає чотири ядра Cortex-A15 і чотири Cortex-A7, а також низьковольтний співпроцесор I3 для фітнес-трекінгу. Ємність батареї 3600 маг.

Зараз ви читаєте новину «Huawei презентували "вбивцю" смартфона iPhone 6 з трьома камерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути