вівторок, 18 вересня 2018 18:15

Холоди близько - як обрати найкращий обігрівач

Синоптики очікують в Україні ще тиждень теплої і сухої погоди. Потім почнеться сира і прохолодна осінь.

Комунальники не поспішають починати опалювальний сезон. Якщо температура в приміщенні нижче 18°, потрібно вмикати обігрівач. Фахівці радять не економити на обігрівальних приладах і для теплого клімату комбінувати їх.

Gazeta.ua підготувала добірку з трьох найкращих обігрівачів, які можна придбати до тисячі гривень.

1. Saturn ST-HT1245K Gray, коштує до 550 грн

  Saturn ST-HT1245K Gray. Фото: rozetka.com.ua
Saturn ST-HT1245K Gray. Фото: rozetka.com.ua

Це тепловентилятор від українського виробника техніки. Saturn ST-HT1245K Gray - потужний тепловентилятор - 2000 Вт. Нагріває приміщення до 22 м². Ця модель має не великі габаритами, важить всього 1,25 кг. Це дозволяє ставити в будь-яке зручне місце в квартирі.

Нагрівальний елемент спірального типу з обертальною функцією. Має два режими роботи: обігрів та охолодження. Пристрій виготовлено з міцного, термостійкого пластику. Продають моделі в сірому кольорі. Також обладнаний захистом від перегріву.

До комплекту входять: тепловентилятор, інструкція по використанню та гарантійний талон на два роки.

"Обігрівач коштує своїх грошей, гріє відмінно. Один невеликий мінус - слабкі гвинти на кріпленні. Зроблений якісно, зайвих запахів немає. Кімнату в 22 квадртних метри обігріває швидко" - пише Максим на сайті Сomfy.

2. Element OR 0920-6, 880 грн

  Element OR 0920-6. Фото: rozetka.com.ua
Element OR 0920-6. Фото: rozetka.com.ua

Китайський виробник пропонує масляний обігрівач з номінальною потужністю 2000 Вт. Він здатен обігріти житлову кімнату площею до 20 м². Вага - 6,8 кг.

Пристрій складається з 9 обігріваються секцій. Має три режими роботи. Вбудований захист від перегріву.

Корпус металевий з пластиковими вставками. Також обігрівач обладнаний чотирма пластиковими колесами. Дизайнери вибрали нейтральний сріблястий колір для забарвлення корпусу.

До комплекту входять: обігрівач і гарантійний талон.

"Відключили опалення, довелося йти за обігрівачем. Зупинився на даній моделі. Додатково купив гарантію. Сам обігрівач пропрацював 3 дні. Раптово всередині щось спалахнуло, з'явився вогонь і сморід на всю квартиру. На вулиці мінус, в квартирі холодні батареї. Пішов міняти обігрівач на робочий по гарантії, але виявилося, що можуть поміняти тільки після висновку сервісного центру, який знаходиться в іншому місті і обміняти навідріз відмовилися. Не рекомендую", - пише Іван на сайті Сomfy.

3. Clatronic КН 3077, 999 грн

  CLATRONIC KH 3077. Фото: rozetka.com.ua
CLATRONIC KH 3077. Фото: rozetka.com.ua
Конвектор від китайського виробника має потужність 2000 Вт. Обігріває кімнати до 20 м².

Пристрій має три температурні режими. Додатково обладнаний автоматичною підтримкою обраної температури та індикатором роботи.

Пристрій має металевий корпус з пластиковими вставками. Колір білий.

До комплекту входять: конвектор та документація.

"Загалом покупкою задоволений, але є нюанси: гріє він не так сильно як хотілося б. У кімнаті 16 квадратних метрів потрібно закривати двері, бо тоді тепло виходить в коридор і користі ніякої. Є невеликий ледь помітний запах", - пише користувач Сергій на сайті Аllo.

В Україні зросли продажі планшетів на 8 %. За півроку 2018 українці придбали 199 тис. приладів. Торік за цей період придбали - 216 тис. планшетів. Найкраще купують планшети з великим екраном. Ціни на планшети з діагоналлю більше 10 дюймів стратують від 4 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Холоди близько - як обрати найкращий обігрівач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути