понеділок, 11 квітня 2016 11:26

Fallout 4 визнали кращою грою року

Fallout 4 визнали кращою грою року

Британська академія кіно і телевізійних мистецтв присвоїла Fallout 4 звання "Гра року". Продовження знаменитої постапокаліптичній лінійки від студії Bethesda обійшло на шляху до перемоги в конкурсі такі тайтли, як Rocket League, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, everybody's Gone to the Rapture, Life is Strange, а також The Witcher 3: Wild Hunt.

Fallout 4 пропонує користувачам унікальну депресивно-комедійну атмосферу, яка стала візитною карткою серії. У грі присутня глибока система прокачування і передбачені сотні годин геймплея. Однак, незважаючи на досить високі оцінки експертів, "Гра року" не удостоїлася нагород в інших категоріях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ 5 найвідоміших комп'ютерних ігор українського виробництва

"Я радий прийняти цей приз від особи Тодда Ховарла і ігровий студії Bethesda, - заявив глава європейського підрозділу компанії Шон Бреннан – Як виявилося, для створення чудової гри величезний бюджет зовсім необов'язковим. Сьогодні ми бачимо підтвердження цього".

Також чималих успіхів отримав британський ігровий квест everybody's Gone to the Rapture. Він взяв участь одразу в 11 номінаціях і зрештою отримав 3 призи.

Нагадаємо, YouTube розмістив список найпопулярніших ігор.

Зараз ви читаєте новину «Fallout 4 визнали кращою грою року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути