четвер, 19 січня 2017 13:18

Чим можуть відрізнятися рідини для електронних сигарет

Чим можуть відрізнятися рідини для електронних сигарет
Фото: OGO.ua

Перехід на електронні сигарети відкриває доступ до певних переваг, недоступних для звичайного курця. Незважаючи на те, що паріння не є абсолютно нешкідливим, воно завдає організму людини меншої шкоди. Паріння, на відміну від куріння, більш комфортне. До того ж, якщо поставити собі за мету, то за допомогою електронних сигарет можна відмовитися від нікотинової залежності взагалі. Однак всі ці переваги стають доступними тільки в тому випадку, якщо правильно обрати рідину для електронних сигарет і сам пристрій е-сигарети.

Для початку важливо відзначити, що не варто віддавати перевагу невідомим виробникам - справа в тому, що стандартів якості рідин немає і недобросовісний виробник може підсунути вам неякісний продукт із небезпечними домішками. Як мінімум, це відіб'є бажання парити, і ви повернетеся до згубного паління.

Не треба намагатися зробити кустарну заправку для картриджів самостійно. І мова йде не тільки про знижений комфорті і якість. Рідкий нікотин - це смертельна отрута, яка швидко всмоктується через шкіру. Тому подібні експерименти можуть закінчитися трагедією, особливо якщо нікотин потрапить в руки дітей, до домашніх тварин, або якщо ви порушите техніку безпеки.

Критеріїв вибору рідини для електронних сигарет не багато - це міцність, склад і аромат. Як і у випадку з сигаретами, існує кілька класів фортеці рідин - як правило, це показники від 6 до 24 мг/мл. Деякі виробники випускають і більш міцні рідини. Існують і рідини взагалі без нікотину. Деякі парильники рекомендують починати з більш міцних рідин і знижувати міцність раз в кілька місяців.

Склад рідин, як правило, варіюється в залежності від співвідношення пропіленгліколю і гліцерину. Якщо пропіленгліколю явно більше, то така рідина дає менше пару, але сильніше діє на горло. Якщо більше гліцерину - більше пару, але відчуття накуреності менше. Тому рідини з гліцерином можуть стати причиною підвищеного споживання нікотину і навіть передозувань. Рекомендується вибирати рідини з класичним співвідношенням гліцерину та пропіленгліколю, якщо немає індивідуальної непереносимості.

Приготуйтеся до того, що цілком ймовірно, вам доведеться поекспериментувати з різними марками, смаками і фортецею перед тим, як ви підберете собі ідеальну рідину. Можливо, вам сподобається якийсь класичний або екзотичний аромат.

Зараз ви читаєте новину «Чим можуть відрізнятися рідини для електронних сигарет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути