середа, 20 вересня 2017 10:27

Армії передають партію відновлених броневиків БРДМ-2

Миколаївський бронетанковий завод відновив та модернізував чергову партію з декількох десятків модернізованих БРДМ-2 для Збройних сил України.

Бронемашини отримали сучасні цифрові радіостанції виробництва країни НАТО, а також інше нове оснащення, повідомляють у ДК "Укроборонпром".

Автор: Укроборонпром
  БРДМ-2 відновлені в Миколаєві для ЗСУ
БРДМ-2 відновлені в Миколаєві для ЗСУ

Модернізована БРДМ-2 має енергономічніше розташування люків для десантування екіпажу, що спрощує експлуатацію техніки. Все це дозволяє українським військовим ефективніше застосовувати машину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На випробування в Одесу прибули два новозбудовані артилерійські катери "Гюрза-М"

Автор: Укроборонпром
  БРДМ-2 відновлені в Миколаєві для ЗСУ
БРДМ-2 відновлені в Миколаєві для ЗСУ

Фахівці заводу провели комплекс заходів із відновлення бронемашин - замінили всі вузли та агрегати, які не відповідають визначеним технічним характеристикам, а також встановили нове обладнання. Після цього машини пройшли всебічну перевірку всіх систем під час декількох етапів випробувань у присутності військових.

Автор: Укроборонпром
  БРДМ-2 відновлені в Миколаєві для ЗСУ
БРДМ-2 відновлені в Миколаєві для ЗСУ

БРДМ-2 знаходяться на озброєнні Збройних сил України. Призначені для ведення розвідки, супроводження конвоїв. Слугують для розміщення спеціального озброєння. Ці машини мають підвищену прохідність, можуть плавати, а також оснащені кулеметами 14,5- та 7,62-міліметрового калібру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна отримає партію бронеавтомобілів Humvee від США

14 вересня на полігоні Гончарівське Чернігівської області успішно випробовували розвідувально-ударний комплекс "Сокіл". Це продукт успішної кооперації українського підприємства "ЧеЗаРа" з польськими партнерами, повідомляє прес-служба Ради національної безпеки і оборони. Складається з однієї розвідувальної та трьох ударних бойових машин, тому він може знаходити та точно вражати цілі, використовуючи, залежно від завдань, боєприпаси фугасної, осколково-фугасної та термобаричної дії.

Зараз ви читаєте новину «Армії передають партію відновлених броневиків БРДМ-2». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути