Ексклюзиви
вівторок, 19 січня 2016 10:24

Apple підвищує ціни в App Store

Apple підвищує ціни в App Store

Протягом 72 годин американська корпорація Apple підвищить ціни на програми, музику та ігри у своєму електронному магазині App Store. Це відбудеться в Росії, Канаді, Ізраїлі, Мексиці, Новій Зеландії, Сінгапурі і ПАР. Apple розіслала листи, в яких попередила про підвищення цін в магазині додатків App Store.

Ціни на додатки і покупки всередині додатків збільшатьв середньому на 20-25%. Це не єдина новація популярного виробника гаджетів за останній час.

Якщо користувач користувався сервісом, в якому щомісяця списувалася певна сума за підписку, то він повинен наново на нього підписатися. Всі поточні підписки будуть скасовані. У свою чергу, це може призвести до небажання користувачів знову підписуватися вже за підвищеними цінами.

Швидше за все, перегляд цін через скасування пов'язаний з тим, що Apple не може почати автоматично списувати суму, більше тієї, на яку погодилися користувачі при оформленні підписки, вважає технічний директор сервісу Bookmate Ілля Міхєєв. За його словами, скасування підписки App Store створить для Bookmate додаткові складності — користувачі можуть не захотіти знову підписатися.

Поточні підписки користувачів з Канади, Сінгапуру, Мексики та Нової Зеландії будуть збережені, повідомила компанія.

Нагадаємо, Apple додасть в iPad і iPhone нічний фільтр.

Зараз ви читаєте новину «Apple підвищує ціни в App Store». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути