четвер, 29 листопада 2018 12:21

Як вибрати хороші навушники

Як вибрати хороші навушники
Фахівці пояснили, як вибрати ідеальні навушники

Вибираючи навушники, кожен хоче отримати якісний звук і зручний аксесуар, який справно працюватиме. Щоб із комфортом використовувати цей пристрій, потрібно підібрати відповідну конструкцію та переконатися, що вона вам підходить.

При нинішньому розмаїтті кожен може вибрати варіант, який міцно тримається у вушній раковині та передає звук чисто. Зорієнтувати також можуть ціни на навушники, тип їх підключення до пристроїв і дизайн.

Види конструкції навушників

За конструкцією ці аксесуари діляться на три основні типи. Вони відрізняються за способом кріплення та розміщення у вушній раковині. Можуть бути:

• вакуумні;
• накладні;
• повнорозмірні.

Вакуумні ще називаються внутрішньоканальними, оскільки розміщуються всередині слухового каналу. Спеціальна м'яка насадка підбирається під розмір вуха, її можна міняти на свій розсуд. Таке розміщення гарантує високу шумоізоляцію, позбавляє звук від перепадів і перешкод. За допомогою цієї моделі комфортно слухати музику в галасливих місцях.

Накладки фіксуються на поверхні вуха, тому від них не варто чекати шумоізоляції. Якщо форма навушника вам підходить, то він міцно триматиметься на своєму місці та дозволить вам насолодитися хорошим звуком. У іншому випадку він випадатиме з вуха, тому такі моделі краще приміряти перед покупкою.

Повнорозмірні дають хороший звук, чітко передають баси. Завдяки м'якій амбушюрі носити їх зручно й комфортно, підкладка створює додатковий простір, який сприяє якості звуку.

Способи підключення до ґаджетів

Підключити навушники до смартфона, планшета чи іншого пристрою можна двома способами:

• провідним;
• безпровідним.

Провід може бути будь-якої довжини, а роз'єм, як правило, стандартний. Mini-jack 3,5 мм підходить до більшості пристроїв. На проводі може розташовуватися мікрофон, який найчастіше використовується для мобільної гарнітури. Безпровідний спосіб з'єднання ґрунтується на зв'язку по Bluetooth або Wi-Fi. Він дає можливість позбутися від проводу і полегшити аксесуар. З його допомогою можна слухати музику прямо з мережі, але тільки за умови якісного підключення.

Не останню роль відіграє і дизайн навушників. Моделі можуть бути призначені спеціально для занять спортом, для домашнього або повсякденного використання. Безпровідні аксесуари не сковують рухів під час занять спортом і дають свободу рухів. Для дому зручною буде і габаритна конструкція, а для щоденного використання потрібний компактний аксесуар.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати хороші навушники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути