понеділок, 14 серпня 2017 14:19

5 пристроїв, що полегшать життя домогосподаркам
5

Кожен третій кухонний електроприлад використовують не більш як 6 разів. А до кожного 10-го після покупки більше не торкаються, це з'ясували британські фахівці. Gazeta.ua зібрала кухонні пристрої, що стануть в нагоді домогосподаркам.

1. Хлібопічка

Автор: google
  Хлібопічка
Хлібопічка

Хлібопічка полегшує працю господиням, які регулярно займаються домашньою випічкою. Те, на що раніше витрачали кілька годин, тепер зводиться до процедури внесення інгредієнтів і завдання потрібної програми на панелі управління. З іншого боку, купити готовий хліб або кекс у магазині простіше та швидше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple зареєструвала торгову марку в Україні

2. Аерогриль

Автор: google
  Аерогриль
Аерогриль

За допомогою аерогрилю можна приготувати страву будь-яким способом - зварити, смажити без олії, готувати м'ясо-гриль, коптити, тушкувати, запікати, сушити, готувати на пару. Цей прилад може підігріти вечерю до певного часу, варити варення одразу в банках, стерилізувати консервацію, піднімати тісто й робити йогурти. Правда, для приготування йогурту знадобиться модель з електронною системою управління.

3. Пароварка

Автор: google
  Пароварка
Пароварка

Того ж ефекту, як у пароварці, можна досягти, запікаючи продукти в духовці. Але від спеки вони втрачають вагу та зовнішній вигляд - зморщуються, темніють. А їжа, оброблена вологою парою, виглядає естетично й апетитно. Необхідно лише налити в пристрій води до потрібного рівня, а потім розмістити продукти всередині знімних чаш. Одночасно в пароварці можна готувати не одну, а одразу кілька страв. І при цьому жодна з них не залишиться недовареною й не пригорить. Якщо вода в пароварці википить, вона сама вимикається.

4. Піца-мейкер

Автор: google
  Піца-мейкер
Піца-мейкер

Піца-мейкер призначена для випічки піци в домашніх умовах. За своєю конструкцією піца-мейкер - це гриль із двостороннім нагріванням (зверху та знизу). Саме через це кулінари пристосували прилад для ширшого кола завдань. У тому числі для випічки ватрушок і запіканок, кальцоне чи пирогів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати трьох дітей створює десерти, що не відрізнити від м'яких іграшок

5. Рисоварка

Автор: google
  Рисоварка
Рисоварка

Рисоварка - це електрична каструля, призначена для приготування рису. Але не лише його. У ній можна готувати й інші крупи. Вона сама зварить будь яку кашу й перейде в режим очікування, в якому ще протягом доби може підтримувати тепло.

Зараз ви читаєте новину «5 пристроїв, що полегшать життя домогосподаркам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути