Ексклюзиви
середа, 16 жовтня 2013 13:38

Золота раковина з дорогоцінними камінням обійдеться в 52 тисячі доларів

Дизайнери з шведської компанії Luxury Edition & Gallery's представили колекцію золотих умивальників, прикрашених дорогоцінними каменями.

Всі творіння Luxury Edition & Gallery's виконані вручну.

Найдорожчий золотий умивальник, Blido, виготовлений з алюмінію і покритий золотом в 24 карати. Діаметр виробу - 45 см. На раковині красується "скромна" квіточка зі справжніх діамантів. Центр акуратної композиції - діамант у 2 карати, він оточений вісьмома діамантами по 0,25 карат. Такі раковини виготовляються під замовлення, і клієнт може сам вибрати, якими камінням прикрашати виріб - діамантами, смарагдами, сапфірами або рубінами. Ціна за ексклюзив - 52 тисяч доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОАЕ показали найдорожчий автомобіль у світі за 7,3 мільйонів доларів

У колекції також представлені раковини подешевше. Модель Korso обійдеться покупцеві в 23 тисячі доларів. На ній немає дорогоцінних каменів, тим ні менш вона виглядає досить оригінально. Раковина виготовлена ??з мармуру і частково покрита платиною.

Найдешевша раковина, яку пропонує Luxury Edition & Gallery's, отримала назву Haro. Вона оцінюється в 19 тис доларів. Раковина також виготовлена ??вручну з мармуру, частково покрита 24- каратним золотом.

Дизанери не радять встановлювати золотий умивальник у просту ванну кімнату - потрібно "підігнати" під високий стандарт весь інтер'єр. Прекрасним доповненням до таких умивальників стануть золоті і позолочені аксесуари, такі як тримачі для паперу або вішалки для рушників .

Зараз ви читаєте новину «Золота раковина з дорогоцінними камінням обійдеться в 52 тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути