понеділок, 16 січня 2012 11:19

Злодії півроку робили підкоп, щоб украсти банкомат з магазину
5

Фото: Фото: РА

Група зловмисників за допомогою підкопу вкрала банкомат з магазину Blockbuster в Манчестері, повідомляє Agence France-Presse. Здобиччю зловмисників стали приблизно шість тисяч фунтів стерлінгів (9200 доларів США).

За даними поліції, на створення 30-метрового тунелю у злочинців пішло близько шести місяців. У тунелі було встановлене освітлення, його стеля була укріплена підпорами. Відповідно до припущень слідчих, перед тим, як зважитись на крадіжку банкомату, злочинці просвердлили в бетонній підлозі отвір невеликого діаметру і оглянули місце, де розташовувався автомат, за допомогою телескопічної камери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злодій обікрав один і той же магазин 17 разів

Імовірно, крадіжка була здійснена 2-3 січня 2012 року, повідомляє Sky News. Пропажу банкомату виявили інкасатори, які прийшли поповнити автомат готівкою.

Крадіжка відбулася з другої спроби, пише The Daily Mail. Підкоп злочинці почали рити ще в 2007 році, однак тоді його існування вдалося виявити монтажним службам. Через кілька років зловмисники повернулись і продовжили підкоп до банкомату. Яким чином їм вдавалось залишатися непоміченими, не повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Злодії півроку робили підкоп, щоб украсти банкомат з магазину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути