понеділок, 31 жовтня 2011 10:09

Жінку засудили за крадіжку кошеняти в коханки чоловіка

Жінку засудили за крадіжку кошеняти в коханки чоловіка

У Великобританії суд виніс вирок дружині депутата місцевого парламенту, 53-річній Крістін Хеммінг, яка наприкінці вересня була визнана винною в крадіжці кошеняти в коханки свого чоловіка. Як повідомляє Sky News, жінка отримала десять місяців умовно, а також була засуджена до громадських робіт та виплати витрат на суму в тисячу фунтів стерлінгів.

Суддя, який оголосив вирок, відзначив, що крадіжка зі зломом є серйозним злочином, але погодився прийняти до уваги той факт, що злочин скоїла Хеммінг, перебуваючи в пригніченому стані через непросту сімейну ситуацію. Саме тому дружина депутата британського парламенту отримала умовне покарання.

Крістін Хеммінг викрала кошеня в коханки свого чоловіка, 36-річної Емілі Кокс, у вересні 2010 року. Дружина депутата пробралася в будинок до його нової коханої і викрала тварину. Злочин зафіксували камери зовнішнього відеоспостереження, записи яких стали незаперечним доказом провини жінки.

Сама Хеммінг розповіла на суді, що не пам'ятає, як все відбулося біля будинку Кокс. За її словами, вона збиралась залишити своєму чоловікові записку. При цьому дружина депутата заявила, що пам'ятає, як виходила з будинку з кошеням, але деталей його викрадення відновити в пам'яті не змогла. Зараз про долю кошеняти нічого невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Жінку засудили за крадіжку кошеняти в коханки чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути