понеділок, 08 серпня 2016 14:33

Жінка виявила привида на власному селфі з дітьми
3

Фото: thesun.co.uk

35-річна Емма Джонсон з дітьми Джорджем, Авою та Харпером пішли у кіно в місті Нью-Брайтон, Нова Зеландія. Доки вони чекали мультфільм "У пошуках Дорі", вирішили зробити спільне селфі. Повернувшись додому, жінка переглядала фото разом з дітьми. Тільки тоді вона помітила, що на задньому плані знаходилася спектральна фігура. Емма була вимушена сказати дітям, що це маркетинговий хід для нової стрічки "Мисливці за привидами".

Жінка опублікувала фото онлайн. У підписі вона припустила, що це привид дівчинки, яка в минулому потонула в річці біля кінотеатру.

"Я хотіла зробити селфі, тому що це був перший раз, коли Харпер був в кіно. Я дуже сором'язлива, тому спочатку переконалася, що в залі було порожньо, - розповідає Емма. - Згодом я натрапила на свою подругу, яка сиділа на задньому ряду. Коли я розмовляла з нею пізніше, вона запевнила мене, що там нікого не було."

"Тільки, коли ми повернулися додому, я розгледіла на фото привида. Це була маленька дівчинка та плюшевий ведмедик, що сидів поряд з нею. Я навіть не думаю, що плюшевий ведмедик може бути привидом" - каже Емма Джонсон.

Жінка зізналася, що вона скептично відносилася до привидів. Але цей випадок заінтригував її до паранормальних явищ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік сфотографував привид мертвого байкера на місці ДТП

Зараз ви читаєте новину «Жінка виявила привида на власному селфі з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути