Ексклюзиви
четвер, 07 жовтня 2010 15:55

Завдяки сучасним технологіям собака заспівав краще за людину (ВІДЕО)

Завдяки сучасним технологіям собака заспівав краще за людину (ВІДЕО)

Хаскі на прізвисько Мишка ії його господарі записали музичну композицію, яка за два тижні зібрала на YouTube більше мільйона переглядів.

"Пісня" була записана за допомогою програми "LaDiDa" для iPad. Ця програма в реальному часі модифікувала звуки, які видавала Мишка, використовуючи ефект Auto-Tune.

Ефект Auto-Tune, що дає можливість корегувати непопадання в ноти вокалістом, отримав широку популярність в 1998 році - після того як Шер використовувала його під час запису пісні "Believe". Пізніше їм користувалися багато відомих виконавців, включаючи Каньє Уеста, Леді Гагу і Крістіну Агілеру. У той же час, деякі музиканти відкрито виступали проти використання ефекту, заявляючи, що слабкі вокалісти прикривають "автотюном" свою неспроможність.

Господарі Мишки стверджують, що завдяки "автотюну" їх домашню тварину співає краще популярного виконавця Джастіна Бібера. Записану собакою композицію можна придбати в магазині iTunes за 99 центів.

Раніше повідомлялося, що люди, які страждають від болю або депресії скоро, можливо, будуть отримувати не рецепти на пігулки, а список музики, яка допомагає впоратися з симптоматикою захворювання.

За матеріалами Lenta.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Завдяки сучасним технологіям собака заспівав краще за людину (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути