Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2008 08:21

З інтернету тепер можна завантажити запахи

З інтернету тепер можна завантажити запахи
Японська компанія NTT надала можливість користувачам інтернету протестувати нову послугу, що дозволяє завантажувати з Мережі не тільки аудіо- і відеофайли, але й запахи.

NTT Communications запустила серію перших тестів сервісу Mobile Fragrance Communication, за допомогою якого можна завантажувати запахи, що відтворюються за допомогою спеціальних пристроїв - аромаламп.

Подібні аромалампи, за словами розробників, оснащені спеціальними картриджами з ефірними маслами й здатні змішувати їх у певній пропорції для створення заданого аромату. Саме аромалампи й будуть приєднані до мережі, щоб передавати той або інший запах.

Новий мобільний сервіс випробовують група чоловіків і жінок, які протягом 10 днів будуть тестувати нову послугу в необмеженій кількості.

Розробники повідомляють, що Mobile Fragrance Communication дозволяє створювати й завантажувати цілі плей-листи ароматів, які потім можна прикріплювати до листівок, або ж пересилати друзям, у яких підключений цей сервіс.

Файли відтворюються на стільниковому телефоні, в той час як запахи будуть відтворюватися на спеціальному пристрої, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «З інтернету тепер можна завантажити запахи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути