Ексклюзиви
пʼятниця, 09 жовтня 2009 16:53

YouTube похизувався мільярдом переглядів у день

YouTube похизувався мільярдом переглядів у день

На англомовному сайті YouTube з"явився змінений логотип з повідомленням про те, що відеохостинг досяг рубежу в 1 млрд. переглядів на день.

Насправді цей показник був досягнутий дещо раніше. Ще в червні 2009 року про це повідомляли представники Google, пише блог TechCrunch. Тоді середня кількість переглядів потокового відео на сайті становило більше 1,2 мільярдів на добу.

Змінений логотип з"явився лише 9 жовтня 2009 року. Така істотна затримка може бути пов"язана з бажанням зробити подарунок Google, вважають журналісти. Саме в цей день три роки тому популярний відеохостинг перейшов під контроль пошукової компанії. Google заплатила YouTube за 1,65 мільярда доларів.

Згідно з оцінками компанії comScore, у грудні 2008 року кількість користувачів інтернету в усьому світі перевищила мільярд чоловік. Виходить, що в середньому кожен користувач інтернету щоденно дивиться як мінімум один відеоролик на YouTube.

За матеріалом: Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «YouTube похизувався мільярдом переглядів у день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути