понеділок, 07 липня 2008 14:28

Великі груди - ознака великого розуму

Великі груди - ознака великого розуму
Міф про те, що блондинки не відрізняються великим розумом, давно розвінчаний. Тепер черга великих грудей. Вигадка про те, що власниці пишних грудей не відрізняються інтелектом, придумана також чоловіками, але американські учені готові довести неправильність цього твердження.

Протестувавши IQ більш ніж тисячі жінок, учені співвіднесли результати з розміром грудей учасниць дослідження. Висновок приголомшив всіх: пишногруді жінки на 10 пунктів випередили за рівнем інтелекту дам з маленькими грудьми.

Всіх учасниць умовно розділили на п"ять груп, виходячи з розміру їхніх грудей: дуже великий, великий, середній, маленький і дуже маленький. Жінки пройшли однакове тестування на інтелект, внаслідок чого з"ясувалося, що полногруді дівчата випередили на 10 пунктів власниць маленьких і дуже маленьких грудям, тоді як жінки з середнім розміром бюста обійшли останніх всього на 3-4 пункти.

Звичайно, провести дослідження простіше, ніж зробити висновки про причини таких сенсаційних результатів. Чому жінки з великими грудьми розумніші за тих, кого природа не обдарувала так щедро, ще доведеться з"ясувати, а ось чому великий бюст так довго вважався ознакою невеликого розуму, більш менш зрозуміло.

Швидше за все, тут справа в сприйнятті чоловіків, які вважають за краще більше витріщатися на красивих жінок, ніж слухати їх. Воно і зрозуміло, якщо повногруда красуня розповідає чоловікові про теорію ймовірності, навряд чи він знайде в собі сили слухати її в той час, коли вся його увага поглинена її бюстом, повідомлає academy-mc.ru.

Зараз ви читаєте новину «Великі груди - ознака великого розуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути