Ексклюзиви
четвер, 20 жовтня 2011 11:30

Ведмежа зайшло "за овочами" в супермаркет на Алясці

Ведмежа зайшло "за овочами" в супермаркет на Алясці

Дитинча ведмедя зайшло до супермаркету в місті Кетчікан, штат Аляска, повідомляє Anchorage Daily News. Інцидент стався в суботу, 15 жовтня, проте місцеві журналісти почали повідомляти про те, що трапилось тільки зараз.

Тварина, як вважають очевидці, пробралася в магазин через автоматичні двері, але чомусь ніхто не помітив, як це сталось. Опинившись у супермаркеті, маленький ведмідь, мабуть, запанікував і вирішив сховатись. Він побіг в овочевий відділ, заліз на стійки з продуктами і почав ходити по них.

По гучномовному зв'язку в магазині було зроблено оголошення про ведмежа, і співробітник м'ясного відділу пішов в овочевий, щоб зловити тварину. Однак, як вказує Associated Press, він неправильно зрозумів оголошення - йому почулося, що в супермаркеті не ведмідь, а птиця (чоловік переплутав слова "bear" і "bird"), і тому він прихопив із собою сітку, щоб зловити пернатого відвідувача.

Так чи інакше, ведмежа зловив один з відвідувачів супермаркету. Чоловік схопив тварину і поніс до виходу. Непроханого відвідувача магазину відпустили в найближчий ліс. Місцеві біологи, проте, висловили стурбованість долею ведмежати. На думку фахівців, він може бути сиротою, так як його матір біля супермаркету виявити не вдалося.


Зараз ви читаєте новину «Ведмежа зайшло "за овочами" в супермаркет на Алясці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути