понеділок, 12 вересня 2011 14:26

Вагітний чоловік з Ізраїлю збирається народжувати

Вагітний чоловік з Ізраїлю збирається народжувати

Співробітники ізраїльського пологового будинку "Ліс" при тель-авівській лікарні "Іхілов" були шоковані, коли до них на прийом прийшов 24-річний молодий чоловік, який зажадав призначити йому зустріч з фахівцем з вагітності та пологів. Як з'ясувалось пізніше, молодий чоловік у минулому був жінкою, повідомляє NEWSru Israel.

До того ж, за всіма ознаками чоловік не проходив операцію зі зміни статі, про що говорила яскраво виражена борідка. Між тим, у нього був животик, характерний для вагітних, пише газета "Едіот Ахронот". За словами пацієнта, він зібрався народжувати й перебуває на 24-му тижні вагітності.

Три роки тому чоловік пройшов операцію зі зміни статі (були видалені груди та виписаний курс гормональної терапії), а зараз він знаходиться в законному шлюбі з іншим чоловіком. Щоб завагітніти, пацієнт перестав приймати гормони. Незважаючи на це, пацієнт просив персонал клініки звертатися до нього в чоловічому роді, вважаючи себе чоловіком. На даний момент плід розвивається нормально.

Нагадаємо: перший чоловік, який завагітнів, - транссексуал Томас Бітті з Орегона - 2008 року народив дівчинку.

Зараз ви читаєте новину «Вагітний чоловік з Ізраїлю збирається народжувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути