пʼятниця, 02 грудня 2011 09:27

У США багатодітний батько забув сина у візку для покупок

У США багатодітний батько забув сина у візку для покупок

У штаті Кентуккі чоловік помилково забув свого шестимісячного сина у візку супермаркету. Про це пише британське видання The Daily Mail.

Інцидент стався в місті Ніколасвілль (Nicholasville) у графстві Джессамін (Jessamine County), коли Стівен Вілкокс (Steven Wilcox) приїхав зі своїми чотирма дітьми за продуктами в супермаркет Croger.

Чоловік вивантажив покупки з візка, але не помітив, що там залишався його піврічний син. Стівен посадив своїх трьох дітей і поїхав з магазину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забув сина в зоопарку

Через кілька хвилин дитину помітила пара молодих людей. Вони принесли малюка в магазин, де повідомили про "знахідку" поліції.

Розсіяний батько встиг проїхати три квартали раніше, ніж виявив пропажу. Повернувшись до магазину, батько помчав до поліцейських, після чого дитину благополучно передали батькові. Ніяких позовів до Вілкокса пред'явлено не було. Проте в поліції все ж таки вирішили передати справу до соціальних служб.

Зараз ви читаєте новину «У США багатодітний батько забув сина у візку для покупок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути