четвер, 13 жовтня 2011 15:20

У російському мультфільмі Ющенко допоміг Тимошенко втекти з в'язниці

У російському мультфільмі Ющенко допоміг Тимошенко втекти з в'язниці

Колишні прем'єр-міністр і президент України Юлія Тимошенко та Віктор Ющенко стали героями серіалу "Мультличности" на російському Першому каналі.

У черговій серії мультфільма Ющенко потрапляє в камеру до Тимошенко. За його словами, він навмисне пограбував у парку автомат, щоб його посадили до екс-прем'єра.

Ющенко відкриває сорочку на грудях і демонструє татуювання з докладним планом в'язниці. Він пропонує їй тікати. Незабаром вони опиняються на волі і радісно виспівують шлягер зі словами "Неразлучны мы с тобой, Как сало и первач".

Однак втеча залишається поки тільки мрією "Юлі" та "Віті". У реальності вони залишаються в камері і влаштовують розбірки. "Помогите, зрения лишают!", - цими словами Ющенка закінчується комедійна мультісторія.

Нагадаємо, 11 жовтня Печерський суд Києва засудив Юлію Тимошенко до 7 років в'язниці за перевищення службових повноважень при підписанні газових контрактів з Росією в 2009 році.

Зараз ви читаєте новину «У російському мультфільмі Ющенко допоміг Тимошенко втекти з в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути